(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Professional op het gebied van restauratiebouw in Groningen 

Wilt u uw woning laten restaureren naar zijn oorspronkelijke staat? Zetstra Bouwbedrijf is uw specialist op het gebied van restauratiebouw in Groningen. Wij hebben een ruime ervaring in het herstellen van klassieke panden. Door het pand terug te brengen naar zijn authentieke staat, krijgt deze zijn oorspronkelijke uitstraling weer terug. Zo kunt u weer een lange tijd vooruit! Niet alleen restaureren wij klassieke woningen naar hun oorspronkelijke staat, ook voor andere soorten panden kunt u bij ons terecht. Denk aan het restaureren van een kerk, het restaureren van een oud bedrijfspand, enzovoorts. Voor wat voor type gebouw bent u op zoek naar een professional in restauratiebouw binnen Groningen? 

Aanpak bij restauratiebouw in Groningen

Voordat we starten met de restauratiebouw in Groningen, inventariseren we uw persoonlijke wensen. Wilt u het pand volledig naar zijn oorspronkelijke staat terug laten brengen, of wilt u hier een persoonlijk element aan toevoegen? Daarbij inventariseren we de huidige stabiliteit van het pand. Bij klassieke panden bestaat immers de kans, dat delen instorten als bepaalde onderdelen gerestaureerd worden. Op basis van deze inventarisatie stellen we een uitgebreid plan van aanpak op voor de restauratiebouw in Groningen. Wanneer u instemt met dit plan gaan we voor u aan de slag. 

Restauratiebouw in Groningen voor uw pand 

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden op het gebied van restauratiebouw in Groningen zijn voor uw pand? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. Wij leggen de verschillende opties graag aan u voor, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Ook kunnen we u meer vertellen over onze expertise in en kennis over restauraties. Samen zorgen we dat uw pand naar zijn authentieke stijl wordt hersteld.