(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Restauratiebedrijf Groningen

Bouwbedrijf Zetstra is met ruim 100 jaar ervaring hét restauratiebedrijf in Groningen. Wat er ook gerestaureerd moet worden, de specialisten van Bouwbedrijf Zetstra brengen het pand op vakkundige wijze terug naar de originele staat.

Restauratiebedrijf in Groningen voor vakmanschap en kwaliteit

Een bouwwerk dient regelmatig te worden onderhouden, wilt u deze langdurig in goede conditie houden. Kampt uw pand in Groningen met achterstallig onderhoud? Dit is niet alleen zonde van het uiterlijk van het pand, het kan effect hebben op de veiligheid. Schakel op tijd Zetstra als restauratiebedrijf om verdere schade te voorkomen.

Het restaureren van een pand vraagt om vakmanschap, helemaal wanneer het gaat om een historisch pand. Restauratiebedrijf Zetstra heeft deze vakmanschap in huis, evenals de nodige materialen om restauratie op correcte wijze uit te voeren.

Restauratiebedrijf Zetstra brengt uw pand in Groningen terug naar de originele staat

Belangrijk bij de restauratie van een (historisch) pand, is dat het karakter in stand blijft. Onze specialisten gaan nauwkeurig en voorzichtig te werk om het pand terug te brengen in de originele staat, zonder de karakteristieke elementen aan te tasten.

Ondanks dat het karakter van het pand in stand moet worden gehouden, is het zeker mogelijk om moderne elementen toe te voegen om het wooncomfort te verhogen. Zo kunnen wij het pand isoleren of wijzigingen aanbrengen in technische installaties.

Wilt u meer informatie over welke diensten Restauratiebedrijf Zetstra te Groningen kan aanbieden en wat voor prijzen hieraan verbonden zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!