(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Restauratiebedrijf in Drenthe inschakelen voor historische panden 

Achterstallig onderhoud aan historische panden kan niet alleen een doorn in het oog vormen, ook kan dit voor onnodig grote gevaren zorgen. Denk bijvoorbeeld aan het instortingsgevaar van onderdelen van historische panden, doordat houten constructies of oude muren al jaren niet onderhouden zijn. Zetstra Bouwbedrijf biedt u graag hulp bij een restauratie in Drenthe, Groningen of Friesland. Met meer dan 100 jaar ervaring in ons vak, kunnen we u altijd van een passende oplossing voorzien bij restauratiewerkzaamheden aan uw historische pand. Dit kan een woning zijn, maar bijvoorbeeld ook een kerk! 

Diensten die ons restauratiebedrijf in Drenthe aanbiedt

Ons restauratiebedrijf zal bij werkzaamheden in Drenthe altijd eerst een inventarisatie van de schade aan een pand maken. Op basis van deze eerste inventarisatie kunnen we een inschatting maken van de restauratiewerkzaamheden die moeten worden uitgevoerd tijdens de restauratie. Door de ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan, weten we vaak heel precies waar de ernstigste schade zich voor zal doen binnen een historisch pand. 

Tip: laat uw klassieke pand regelmatig uit voorzorg controleren op achterstallig onderhoud! Zo kan een verdere verergering van de schade voorkomen worden. 

Zelf ons restauratiebedrijf bij u in Drenthe inschakelen 

Heeft u zelf te maken met achterstallig onderhoud aan een historisch pand? Laat de schade niet ongemoeid, maar schakel ons restauratiebedrijf in om deze schade voor u te laten herstellen. Neem vandaag nog contact met ons op, om de mogelijkheden die ons restauratiebedrijf in Drenthe aanbiedt door te spreken. Samen zorgen we dat uw pand er weer als nieuw komt uit te zien!