(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Restauratie van kerk in Groningen 

Een pand als een kerk of bijvoorbeeld een monumentale woning vergt een nauwkeurige manier van werken bij een restauratie. Er zijn over het algemeen tal van verschillende eisen waaraan moet worden voldaan bij de restauratie van een kerk in Groningen of een omliggende plaats. Zetstra Bouwbedrijf beschikt over de kennis en ervaring om een dergelijk project voor u uit te kunnen voeren. Daarbij hebben onze vakmensen de benodigde hulpmiddelen tot hun beschikking om een kerk in Groningen te kunnen herstellen. Kiest u voor een volledige restauratie van een kerk in Groningen, of wilt u specifieke elementen aanpakken? 

Aan de slag met restauratie kerk in Groningen 

Bij de restauratie van een kerk in Groningen starten we met een inventarisatie van de uit te voeren werkzaamheden. Denk aan het verschil tussen een algehele restauratie van het pand en bijvoorbeeld slechts het restaureren van het dak hiervan. De restauratie van een kerk in Groningen kan verschillende doelen dienen. Mogelijk is het pand beschadigd geraakt, waardoor het herstel noodzakelijk is. In andere gevallen wil men de kerk een andere bestemming geven, bijvoorbeeld die van een woning. Het is hierbij belangrijk dat het pand hiervoor geschikt gemaakt wordt, zonder dat het de uitstraling hiervan aantast. 

Advies bij restauratie kerk in Groningen 

Mogelijk twijfelt u nog over de restauratie van een kerk in Groningen. Onze vakmensen gaan graag met u om tafel, om samen te kijken op welke wijze Zetstra Bouwbedrijf u kan ondersteunen bij een restauratie. Welke mogelijkheden heeft u hierbij? Wat zijn de ervaringen die wij hebben met het restaureren van een pand als een kerk? Enzovoorts. Het helpt u een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden die u heeft en de zaken waarmee u hierbij rekening dient te houden.