(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Restauratie bedrijfspand

Uw bedrijfspand is niet alleen uw onderkomen, maar ook uw visitekaartje. Een historisch pand maakt een geweldige indruk, mits het natuurlijk goed onderhouden is. Helaas is dat niet altijd het geval. Het kostenplaatje speelt hierbij uiteraard een belangrijke rol, maar ook de uitvoering van een restauratie vergt behoorlijk wat expertise. Gelukkig bent u daarvoor bij Zetstra Bouwbedrijf aan het juiste adres. Wij hebben de vakkennis en ervaring om bedrijfspanden te restaureren met de modernste middelen zonder daarbij het historische karakter van het pand uit het oog te verliezen.

Historie in een comfortabel jasje

U wilt natuurlijk alle historische details van uw bedrijfspand bewaren, maar beseft ook dat uw personeel en uw bezoekende cliënten enige mate van eigentijds gemak nodig hebben. Het isoleren van een historisch bedrijfspand bijvoorbeeld, is vaak niet alleen bittere noodzaak uit het oogpunt van comfort, maar bespaart u ook heel veel geld in stookkosten. Dit zelfde geldt voor aanpassingen in of vervanging van technische installaties. Daarnaast moeten bedrijfspanden tegenwoordig aan bepaalde veiligheidseisen voldoen, die ten tijde van de bouw misschien nog niet van toepassing waren. Zetstra Bouwbedrijf kan u hierin adviseren en staat garant voor een perfecte uitvoering van eventuele restauratie werkzaamheden.

Maak vandaag nog een afspraak voor de restauratie van uw bedrijfspand

Heeft u een bedrijfspand dat aan restauratie toe is? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons. Dit kan per telefoon 0594 - 503590 of via de mail info@zetstra.nl. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u langs om een inventarisatie te maken van de uit te voeren werkzaamheden en maken voor u een passende offerte.