(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Renovatiebedrijf Groningen

Het renoveren van woningen vraagt een zeer nauwkeurige planning. Zeker als de bewoners tijdens de werkzaamheden in het huis blijven wonen moet het werk natuurlijk het liefst zo snel mogelijk worden afgerond. Voor deze klus kunt u een beroep doen op hét renovatiebedrijf van Groningen, Zetstra Bouwbedrijf. Ons bedrijf bestaat inmiddels ruim 100 jaar en in die periode zijn wij uiteraard steeds met onze  tijd mee gegaan. Zetstra is een modern bedrijf dat gebruik maakt van de beste vaklieden voor het uitvoeren van uw opdracht. 

Ga in zee met het beste renovatiebedrijf van Groningen 

Heeft u binnenkort een grote of kleine renovatieopdracht? Neem dan contact op met Zetstra Bouwbedrijf. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om de werkzaamheden aan uw pand(en) snel en naar behoren uit te voeren. Wij bespreken graag met u welke werkzaamheden u uitgevoerd wilt hebben en brengen hiervoor graag een passende offerte aan u uit. Wij kunnen indien nodig ook voor bepaalde onderdelen van de werkzaamheden onderaannemers zoeken zodat u daar geen omkijken naar heeft. Wij beschikken over een breed netwerk. 

Vraag direct een offerte aan voor uw opdracht

Zoekt u een vakbekwaam renovatiebedrijf in Groningen? Vraag dan een offerte aan bij Zetstra Bouwbedrijf. Wij staan graag voor u klaar om uw bouwopdracht met veel enthousiasme en vakmanschap uit te voeren. U kunt ons bereiken via ons e-mailadres info@zetstra.nl of gebruik het contactformulier op de website. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een reactie. Bellen kan natuurlijk ook, ons telefoonnummer is 0594 - 50 35 90.