(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Professioneel renovatiebedrijf in Drenthe inschakelen 

Begint de voeg van uw buitenmuur los te raken? Moeten de houten kozijnen van uw ramen vervangen worden? Schakel ons renovatiebedrijf in Drenthe in, om u hierbij te laten helpen. Het renoveren van uw woning is niet alleen een bijzonder tijdrovende en arbeidsintensieve klus, ook hebben mensen het gereedschap niet om dergelijke werkzaamheden uit te kunnen voeren. Het is erg belangrijk om de juiste gereedschappen en materialen te gebruiken bij renovatiewerkzaamheden. Zo bent u verzekerd van een fraai eindresultaat, waar u een lange tijd mee vooruit kunt. We vertellen u er graag meer over! 

Mogelijkheden van ons renovatiebedrijf in Drenthe 

Ons renovatiebedrijf nabij Drenthe kan u op verschillende manieren van dienst zijn. Kies bijvoorbeeld voor het restaureren van een historisch pand, door het pand volledig terug te brengen naar zijn oorspronkelijke staat. Hierbij hebben we oog voor historische details, zodat de authentieke uitstraling van uw pand behouden blijft. Daarbij wordt vooraf uitgebreid onderzoek gedaan naar de oorspronkelijke staat van het pand. U kunt ook voor de hulp van ons renovatiebedrijf in Drenthe kiezen, om uw pand een modernere tint te geven. Laat uw houten kozijnen bijvoorbeeld vervangen door kozijnen van kunststof. Deze zijn veel duurzamer en vergen minder onderhoud. 

Advies van een renovatiebedrijf in Drenthe

Het renoveren van uw woning is niet iets wat u jaarlijks doet. Om deze reden is het belangrijk om uw mogelijkheden vooraf goed op een rijtje te zetten. Onze specialisten helpen u hier graag bij. Neem vrijblijvend contact met ons op, om u persoonlijk te laten adviseren. Samen bekijken we op welke manier uw woning het beste gerenoveerd kan worden.