(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Welkom bij Zetstra: specialist in het opknappen van panden in Groningen

Heeft u een pand in Groningen dat toe is aan een opknapbeurt? Zetstra is uw ervaren partner in het transformeren van elk type pand, van historische gebouwen tot moderne kantoren. Met een passie voor renovatie en een oog voor detail, maken wij van uw pand weer een parel in de stad.

Op maat gemaakte renovatieplannen

Bij Zetstra begrijpen we dat elk pand uniek is en een eigen verhaal heeft. Daarom benaderen we elk renovatieproject met een frisse blik en aandacht voor de specifieke kenmerken en wensen van onze klanten. Ons team werkt nauw met u samen om een op maat gemaakt renovatieplan op te stellen dat niet alleen voldoet aan uw behoeften, maar ook de waarde en uitstraling van uw pand aanzienlijk verhoogt.

Duurzaamheid en kwaliteit voorop

In het opknappen van panden in Groningen zetten we sterk in op duurzaamheid en kwaliteit. We gebruiken hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat uw pand niet alleen mooier wordt, maar ook beter bestand is tegen de tijd en de elementen. Met Zetstra kiest u voor een duurzame toekomst voor uw pand.

Waarom kiezen voor Zetstra?

    • Diepgaande kennis van pandrenovatie en -restauratie
    • Persoonlijke aanpak en maatwerkoplossingen
    • Focus op duurzaamheid en kwaliteit
    • Transparante communicatie en heldere afspraken

Begin vandaag nog met uw pandrenovatie

Bent u klaar om uw pand in Groningen nieuw leven in te blazen? Neem contact op met Zetstra voor een vrijblijvend gesprek. Ontdek hoe wij uw pand kunnen transformeren en klaarmaken voor de toekomst. Samen zorgen we ervoor dat uw pand weer gaat stralen in het Groningse stadsbeeld.