(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Onderhoud bedrijfspand

Voor de continuïteit van uw bedrijf is het van wezenlijk belang dat uw pand vakkundig onderhouden wordt en eventuele gebreken snel kunnen worden verholpen. U wilt immers niet voor onverwachte kosten komen te staan of zelfs uw werkzaamheden moeten opschorten vanwege een lekkage of een inbraak. Zetstra Bouwbedrijf is de onderhoudsspecialist die het gehele onderhoud van uw bedrijfspand voor u kan verzorgen. Wij komen graag bij u langs voor een inventarisatie van de werkzaamheden en stellen samen met u een plan op voor de uitvoering ervan. Dat geeft rust en zekerheid en zorgt ervoor dat u zich bezig kunt houden met waar u het beste in bent; ondernemen.

Vakmensen voor onderhoud bedrijfspand

Zetstra Bouwbedrijf werkt al ruim honderd jaar met vakmensen, die elk bouwprobleem voor u kunnen oplossen. Of het nu gaat om het vervangen of herstellen van dakgoten, dakbedekkingen of deuren en kozijnen. Zetstra voert de werkzaamheden vakkundig voor u uit en levert veel bouwmaterialen snel en efficiënt uit eigen voorraad. Zo blijft de overlast voor u tot een minimum beperkt en bent u verzekerd van een professionele afwerking.

Contact opnemen voor onderhoud bedrijfspand

Heeft u schade aan uw bedrijfspand en moet het dringend verholpen worden? Neemt u dan zo snel mogelijk contact op met 0594 - 503590. Indien u een afspraak wilt maken voor het inplannen van regulier onderhoud, dan kunt u ons bellen op dat zelfde nummer of een e-mail sturen met uw gegevens naar info@zetstra.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.