(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Nieuwbouwwoning bouwen in Groningen

Zetstra bouwbedrijf helpt u bij het bouwen van uw nieuwbouwwoning in Groningen. Wij bieden alle facetten van ondersteuning en begeleiding bij het realiseren van een nieuwbouwwoning. Op het gebied van nieuwbouw hebben ons met name gespecialiseerd op de bouw van vrijstaande woningen.

Bouwbedrijf Zetstra bestaat al ruim 100 jaar!

Wanneer u zelf in Groningen geboren en getogen bent, bent u vast al bekend met het bouwbedrijf Zetstra. Ons bedrijf bestaat dan ook al ruim 100 jaar! Daarnaast hebben wij inmiddels een brede, gevarieerde klantenkring die allemaal weten: Zetstra staat garant voor kwaliteit bij het bouwen van een nieuwbouwwoning!

Een nieuwe woning bouwen in Groningen

Een nieuwbouwwoning bouwen is een hele onderneming. Er komt veel meer bij kijken dan alleen bedenken hoe het er straks uit moet komen te zien. Er komen heel veel zaken op u af waar u waarschijnlijk nog niet eerder bij stil heeft gestaan. Denk aan de bouwaanvraag, de levering van goede bouwmaterialen, en begrijpt het bouwbedrijf wel welke visie u heeft?
Gelukkig kan Zetstra u prima ondersteunen bij de realisatie van uw nieuwbouwwoning in Groningen.

Contact met bouwbedrijf Zetstra

Wanneer u plannen heeft voor het bouwen van een nieuwbouwwoning is het zaak om in een vroeg stadium al een goede keuze te maken uit diverse partijen. Bouwbedrijf Zetstra denkt graag vanaf het begin met u mee. Ook wanneer u niet het hele traject uit handen wil geven maar slechts een deel. Bel met onze deskundige medewerkers van het kantoor in regio Leek voor een heldere uitleg. Of maak gebruik van het contactformulier. Wij horen graag van u!