(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Realiseer uw droom met een nieuwbouw woonboerderij

Ontdek de mogelijkheden van landelijk wonen in Groningen met Zetstra, uw partner in het realiseren van uw droomwoonboerderij. Wij combineren traditionele charme met modern comfort in onze nieuwbouwprojecten, waarbij elk detail zorgvuldig wordt overwogen om uw ideale thuis te creëren.

Op maat gemaakt landelijk leven

Bij Zetstra begrijpen we de unieke aantrekkingskracht van een woonboerderij. Het is een plek waar rust, ruimte en natuur samenkomen. Ons team van ervaren architecten en bouwers werkt nauw met u samen om een nieuwbouw woonboerderij te ontwerpen die naadloos aansluit bij uw levensstijl en wensen. Van open woonruimtes tot duurzame energieoplossingen, we zorgen ervoor dat uw nieuwe thuis zowel mooi als functioneel is.

Duurzaam en energiezuinig wonen

Duurzaamheid staat centraal in onze benadering van nieuwbouw woonboerderijen in Groningen. We gebruiken milieuvriendelijke materialen en de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat uw huis niet alleen comfortabel is, maar ook een lage ecologische voetafdruk heeft. Onze energiezuinige ontwerpen zorgen voor een warm en uitnodigend thuis met lagere energiekosten.

Waarom kiezen voor Zetstra?

    • Specialist in de bouw van nieuwbouw woonboerderijen
    • Persoonlijke aanpak en maatwerk in elk project
    • Sterke focus op duurzaamheid en energie-efficiëntie
    • Heldere communicatie van ontwerp tot oplevering

Begin aan uw nieuwbouwavontuur in Groningen

Droomt u van landelijk wonen in een prachtig vormgegeven nieuwbouw woonboerderij in Groningen? Neem contact op met Zetstra om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Samen zetten we de eerste stap naar het verwezenlijken van uw droomhuis. Laat ons uw partner zijn in dit avontuur en samen bouwen we aan uw toekomst.