(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Bouwbedrijf voor nieuwbouw in Tolbert 

De keuze voor nieuwbouw in Tolbert brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Welk oppervlak krijgt uw nieuw te bouwen woning? Voor welke indeling kiest u binnen het pand? Welke materialen wilt u laten gebruiken bij het bouwen van het huis? Zetstra Bouwbedrijf heeft een jarenlange ervaring in sterk uiteenlopende bouwprojecten. Nieuwbouw in Tolbert is hier een voorbeeld van. Onze vakmensen begeleiden u van de eerste inventarisatie van uw wensen, tot aan de laatste voeg tussen de stenen van uw buitenmuur. Het is prettig om een vast aanspreekpunt te hebben rond de bouw van een nieuwe woning. 

Plannen maken voor nieuwbouw in Tolbert 

Nieuwbouw in Tolbert begint voor ons met een inventarisatie van uw wensen. Aan welke eisen moet de woning straks voldoen? Het kan prettig zijn, wanneer onze vakmensen met u meedenken. De ervaring die zij hebben met uiteenlopende bouwprojecten geeft u een beeld van de verschillende mogelijkheden die u hierbij heeft. Ook kunnen we u voorbeelden laten zien van reeds uitgevoerde projecten. Bij de bouw van een nieuwbouwwoning maken we uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen. Het verzekert u van een fraai eindresultaat, waar u jaren met plezier kan blijven wonen. Hardhouten kozijnen kunnen we in onze eigen werkplaats voor u maken. 

Advies bij nieuwbouw in Tolbert 

Wenst u ook advies over hetgeen waarop u moet letten bij het maken van plannen voor nieuwbouw in Tolbert? Zoekt u een partij waarmee u dit volledige traject kunt doorlopen? Neem eens contact met ons op, voor een vrijblijvende kennismaking. We gaan graag met u om tafel, om samen te kijken hoe we uw project het beste aan kunnen pakken.