(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Professionele hulp bij nieuwbouw in Roden 

Heeft u voor nieuwbouw in Roden gekozen? In dat geval breekt er een spannende tijd voor u aan. Mogelijk werkt men momenteel aan de bouw van het huis, of moet u deze nog volledig ontwerpen. In het eerste geval helpt Zetstra Bouwbedrijf u graag bij de afwerking van uw nieuwbouwhuis. Denk bijvoorbeeld aan de afwerking van de wanden, van het plafond en bijvoorbeeld een zolderruimte. Moet u nog beginnen aan het ontwerp van uw nieuwbouwhuis? In dat geval helpen we u gedurende het volledige traject, tot het moment dat u de eerste stap in uw nieuwe woning zet! 

Nieuwbouw in Roden begint bij een ontwerp

Laten we samen inventariseren welke wensen u heeft voor de nieuwbouw in Roden. Wilt u een modern ontworpen woning, of geeft u de voorkeur aan een klassiek huis? Door voorbeelden van reeds uitgevoerde projecten aan u te tonen, helpen we u keuzes te maken. Deze projecten geven u een beeld van de opties die u heeft. Vaak zijn dit er veel meer, dan mensen op voorhand verwachten. Pas wanneer u volledig tevreden bent over het ontwerp van uw nieuwbouw in Roden, gaan we aan de slag met een plan voor de bouw hiervan. 

Meer informatie over nieuwbouw in Roden

Wilt u meer informatie over uw mogelijkheden bij nieuwbouw in Roden? Bent u benieuwd hoe wij een dergelijk project aanpakken? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We maken graag nader kennis met u om de verschillende opties te bespreken. Samen zorgen we dat uw nieuwe woning in Roden straks naadloos aansluit op uw wensen en verwachtingen.