(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Realisatie nieuwbouw bij Paterswolde 

Heeft u onlangs een bouwkavel gekocht, of bent u voornemens dit op korte termijn te doen? In dat geval komt de realisatie van uw nieuwbouw in Paterswolde zeer waarschijnlijk hard dichterbij! Heeft u al een beeld van uw droomhuis? Weet u al welke indeling u straks aanhoudt bij de realisatie van het pand? Zetstra Bouwbedrijf helpt u graag bij de realisatie van nieuwbouw rond Paterswolde. Met een jarenlange ervaring in uiteenlopende bouwprojecten zorgen we er niet alleen voor dat het eindresultaat straks naadloos aansluit op uw wensen. Ook gebruiken we deze ervaring om u zo goed mogelijk te adviseren. 

Aanpak bij realisatie nieuwbouw rond Paterswolde 

De realisatie van nieuwbouw bij Paterswolde begint voor ons bij een inventarisatie van uw wensen. Mogelijk weet u al precies aan welke eisen uw droomhuis straks moet voldoen. Twijfelt u nog over punten? In dat geval kunnen we u aan de hand van eerder uitgevoerde projecten inspiratie bieden. Ook kunnen we u indien gewenst advies geven over bijvoorbeeld het gebruik van verschillende materialen. Gaat u voor stijlvolle hardhouten kozijnen, of geeft u de voorkeur aan kozijnen van kunststof in uw nieuw te bouwen huis bij Paterswolde? 

Professionele aanpak nieuwbouw in Paterswolde 

Bovenal bent u bij de keuze voor het uitbesteden van uw nieuwbouw bij Paterswolde aan Zetstra Bouwbedrijf verzekerd van een professionele, vakkundige aanpak. Onze jarenlange ervaring maakt dat we uw droomhuis nauwkeurig laten aansluiten op uw persoonlijke wensen. Daarbij maken we bij onze projecten uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Het verzekert u van een duurzaam eindproduct, wat lange tijd mooi blijft! Laten we samen om tafel gaan, om een eerste inventarisatie te maken van uw wensen en eisen voor de nieuw te bouwen woning.