(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Van start met nieuwbouw in Meerstad 

Bij de keuze voor nieuwbouw in Meerstad komt er vaak veel op u af. Vooraf moet een kavel worden aangekocht, passend bij het type woning wat u voor ogen heeft. Vervolgens is het zaak om uw wensen en plannen op papier te zetten, hierbij rekening houdend met de voor- en nadelen van verschillende bouwmaterialen. Zodra de plannen gereed zijn, kan begonnen worden aan de realisatie van uw nieuwbouwproject. Zetstra Bouwbedrijf heeft een jarenlange ervaring in verschillende soorten bouwwerkzaamheden. Nieuwbouw in Meerstad is er een voorbeeld van. We bieden u niet alleen hulp bij de daadwerkelijke uitvoering van uw plannen, maar kunnen u vooraf ook van persoonlijk advies voorzien. 

Plannen maken voor nieuwbouw bij Meerstad 

Het kan best lastig zijn om van een kaal stuk grond naar een volwaardige woning te komen, passend bij de dromen die u altijd al heeft gehad. Bij nieuwbouw in Meerstad moeten er ontzettend veel keuzes gemaakt worden. Hoe groot moet het pand straks zijn? Voor welke indeling kiest u? Gaat u voor één, twee of drie woonlagen? Enzovoorts. Daar komen de keuzes over de te gebruiken bouwmaterialen nog bij. Bij de realisatie van bouwprojecten maakt Zetstra Bouwbedrijf uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige en uiterst duurzame materialen. Zo heeft u de komende jaren nauwelijks omkijken naar uw nieuwe woning. 

Advies over nieuwbouw in Meerstad 

Tijdens het maken van een plan van aanpak voor uw nieuwbouw in Meerstad adviseren we u graag over bijvoorbeeld de materiaalkeuze. De ervaring die wij hebben opgedaan in vergelijkbare projecten komt hierbij goed van pas. Neem eens contact met ons op, zodat we samen om tafel kunnen gaan! Het advies wat we u bieden is geheel vrijblijvend. We zijn benieuwd naar de eerste wensen en plannen die u al heeft.