(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Realisatie nieuwbouw bij Marum 

Oriënteert u zich momenteel op de mogelijkheden om te starten met de realisatie van nieuwbouw bij Marum? Dankzij een jarenlange ervaring in de bouw en het verbouwen van woningen, weten de specialisten van Zetstra Bouwbedrijf wat er in zo’n situatie op u af komt. Vaak is het veel meer, dan waar men vooraf rekening mee heeft gehouden. Denk aan de materiaalkeuzes die gemaakt moeten worden, de indeling die u vooraf dient te bepalen, enzovoorts. Niet alleen voor de realisatie van nieuwbouw bij Marum kunt u rekenen op Zetstra Bouwbedrijf. Kijk ook eens naar de nieuwbouw kavels die we regelmatig aanbieden in de regio rondom de stad Groningen. Het kan de basis van uw toekomstige nieuwbouw zijn! 

Plannen maken bij nieuwbouw rond Marum 

De realisatie van uw nieuwbouw bij Marum begint bij een uitgebreide inventarisatie van uw wensen. Welke zaken heeft u al op papier gezet? Waar twijfelt u nog over? Onze adviseurs zetten hun ervaring graag in, om u op weg te helpen bij het komen tot een weloverwogen keuze. Samen werken we uw wensen uit tot een degelijk plan voor de bouw van uw nieuwbouw bij Marum. Op het moment dat u instemt met dit plan, gaan we van start met de daadwerkelijke realisatie van uw droomwoning. Verheugt u zich al op het inrichten hiervan met uw spullen? 

Nieuwbouw in Marum realiseren met Zetstra Bouwbedrijf 

Zetstra Bouwbedrijf heeft meer dan 100 jaar ervaring in de bouw. Op onze eigen werkplaats zorgen we onder meer voor de productie van kwalitatief hoogwaardige houten kozijnen. De ervaring die we hebben opgedaan helpt ons uw wensen bij nieuwbouw rond Marum te verwezenlijken. Neem eens contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen maken voor een nadere kennismaking.