(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Nieuwbouw Leek

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het realiseren van uw nieuwbouwproject dan bent u bij Zetstra bouwbedrijf aan het juiste adres. Wij zijn uw betrouwbare partner wanneer u een nieuw huis wilt laten bouwen dat geheel naar uw wensen is. Veel mensen dromen ervan om ooit in een huis te wonen dat speciaal voor hen is gebouwd en wij kunnen met nieuwbouw Leek deze wens voor u in vervulling laten gaan. Natuurlijk werken wij niet alleen in Leek maar in de gehele regio.

Nieuwbouw is de specialiteit van Bouwbedrijf Zetstra

Ons bedrijf richt zich vooral op het bouwen van vrijstaande huizen. Daarbij is het voor ons het streven om een kwalitatief hoogwaardige woning te bouwen, waarbij de wensen van de opdrachtgever natuurlijk centraal staan. Maar wanneer u bouwplannen heeft adviseren wij u uiteraard ook graag over de te gebruiken materialen en de te volgen bouwstrategie zodat het eindresultaat zeker aan uw wensen en verwachtingen zal voldoen. Wij zijn de aangewezen bouwer om uw project voor Nieuwbouw Leek naar volle tevredenheid uit te voeren.

Schakel ons vandaag nog in voor uw nieuwbouwproject

Heeft u nieuwbouwplannen en bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer? Dan is Zetstra Bouwbedrijf uw partner. U kunt ons altijd vrijblijvend benaderen om uw plannen voor te leggen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0594 – 50 35 90 of stuur een e-mail naar info@zetstra.nl. Wij zullen in alle gevallen ons uiterste best doen om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden of een reactie te geven op uw voorgelegde bouwplannen.