(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Nieuwbouw kavels nabij Zuidhorn

Droomt u ervan om heerlijk vrij en landelijk te wonen en dan ook nog eens in een huis dat speciaal voor u gebouwd is? Dan zijn de nieuwbouw kavels in de regio Zuidhorn die Zetstra beschikbaar heeft echt iets voor u. U woont er heerlijk landelijk aan de rand van het dorp Enumatil. Ondanks de heerlijke ruimte om u heen woont u op relatief korte afstand van de stad Groningen. Ook Leek en Zuidhorn liggen vlakbij. U bent zo op de snelweg A7 en kunt dan alle kanten op in Noord Nederland.

Kies voor landelijk wonen met de nieuwbouw kavels in de regio Zuidhorn

Stelt u zich eens voor: wonen tussen de weilanden met de geluiden en geuren van het platteland als u ’s morgens in de tuin ontbijt of ’s avonds van de heerlijke zomeravond geniet. En toch heeft u de stad op korte afstand zodat u niet het gevoel heeft in the middle of nowhere te wonen. Eén van de nieuwbouw kavels in de regio Zuidhorn is dan een unieke kans. U kunt zelf bepalen hoe het huis er uit gaat zien wat u door Zetstra kunt laten bouwen. Genoeg ruimte voor het hele gezin, een extra werkkamer of een gastenverblijf, het kan allemaal. 

Neem contact op als u uw droom wilt laten uitkomen

Blijf niet langer dromen van een mooi vrijstaand huis in het prachtige Groningse land. Heeft u interesse in een nieuwbouw kavel in de regio Zuidhorn, neem dan vandaag nog contact op met Zetstra Bouwbedrijf. Wij zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0594 - 50 35 90. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website of stuur een e-mail naar info@zetstra.nl