(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Nieuwbouw kavels bij Tolbert kopen 

Droomt u al langere tijd van het realiseren van uw eigen droomhuis? Heeft u al voor ogen hoe uw woning er straks uit komt te zien, maar zoekt u nog naar geschikte nieuwbouw kavels bij Tolbert? In beide gevallen is Zetstra Bouwbedrijf u graag van dienst! Niet alleen bieden we u nieuwbouw kavels bij Tolbert te koop aan. Ook kunnen we u als bouwbedrijf vanzelfsprekend helpen bij de realisatie van uw droomwoning. Voor ons begint dit bij een kennismaking, om alvast tot een eerste inventarisatie van uw wensen te kunnen komen. 

Bouwen op nieuwbouw kavels bij Tolbert 

Het fijne aan de keuze voor de aankoop van een van de nieuwbouw kavels bij Tolbert zit in het feit, dat u een woning geheel naar uw eigen smaak kunt ontwerpen. Hierbij logischerwijs rekening houdend met de voorwaarden die een gemeente stelt bij het verlenen van bouwvergunningen. Tegelijkertijd brengt het ontwerpen van een nieuwbouwwoning uitdagingen met zich mee. Welke materialen wilt u gebruiken bij de realisatie van het pand? Voor welke indeling kiest u? Zetstra Bouwbedrijf voorziet u graag van persoonlijk advies. Onze jarenlange ervaring in de uitvoering van bouwprojecten komt hierbij goed van pas. 

Advies over nieuwbouw kavels bij Tolbert 

Wilt u meer weten over de nieuwbouw kavels bij Tolbert die Zetstra Bouwbedrijf u aanbiedt? Bent u nieuwsgierig naar eerder bouwprojecten die door ons bouwbedrijf gerealiseerd zijn voor onze klanten? Neem eens contact met ons op, zodat we een kennismaking in kunnen plannen. Laten we onder het genot van een kop koffie of thee kijken hoe onze vakmensen u kunnen helpen bij het realiseren van uw droom. Ook op onze website vindt u veel informatie over de diensten die we u aanbieden.