(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Nieuwbouw kavels Roden

Wilt u echt buiten wonen dan is de provincie Groningen echt een prima keuze. Nergens anders is nog zoveel ruimte als in deze omgeving. Het Hooge Land is zeer in trek voor het realiseren van vrijstaande nieuwbouw. Voor dit doel heeft Zetstra Bouwbedrijf een aantal prachtige nieuwbouw kavels Roden beschikbaar. U woont in het kleine dorpje Enumatil onder de rook van Roden, Leek en Groningen. Heerlijk vrij en ruim, maar met de voorzieningen van de stad op enkele minuten met de auto in de buurt. Ook de kinderen hoeven niet heel ver te fietsen om bijvoorbeeld in Groningen naar school te gaan. En als uw kinderen in Groningen gaan studeren is op kamers gaan wonen niet eens nodig. 

Voldoende ruimte met de nieuwbouw kavels Roden

Samen met ons kunt u op de nieuwbouw kavels Roden uw eigen droomhuis bouwen. Wij hebben tientallen jaren ervaring met het realiseren van nieuwbouw. Als u ons uw ideeën voorlegt kunnen wij u helpen met het maken van de plannen en de tekeningen. Wilt u een bedrijfsruimte aan huis, of extra slaapkamers voor gasten? Het is allemaal mogelijk. U heeft voldoende ruimte om al uw wensen te laten uitkomen. Daarnaast woont u heerlijk landelijk, met uitzicht over de Groningse landerijen. Geniet van de rust en de ruimte in een riant nieuwbouwhuis dat van alle moderne gemakken is voorzien. 

Wij vertellen u graag meer over de nieuwbouw kavels in Roden

Hebben wij uw interesse gewekt met onze mooie nieuwbouw kavels Roden? Vraag dan gerust meer informatie aan over dit unieke project. U kunt een e-mail sturen naar info@zetstra.nl. Maar u kunt uiteraard ook telefonisch bij ons terecht met uw vragen, ons telefoonnummer is 0594 – 50 35 90.