(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Nieuwbouw kavels rond Peize 

Wiens droom is het niet, om een woning volledig zelf te mogen ontwerpen en te laten realiseren? Dit begint vaak bij de aankoop van een bouwkavel in de regio waar u straks wens te wonen. Het is niet eenvoudig om een dergelijke kavel te vinden; de vraag is de laatste jaren groter dan het aanbod. Het maakt het voor u belangrijk het aanbod in de gaten te houden en bij een te koop aangeboden kavel niet te lang te wachten met het uitbrengen van een bod. Ook Zetstra Bouwbedrijf biedt af en toe nieuwbouw kavels rond Peize aan voor de realisatie van woningen. Spreekt deze regio u aan? 

Voordelen van nieuwbouw kavels bij Peize 

De vraag naar nieuwbouw kavels rond Peize is groot. Niet voor niets, daar deze locatie een uitstekende uitvalsbasis vormt richting onder meer Groningen en Assen. In circa twintig minuten zit u in Groningen met de auto. Ook de verbindingen met het openbaar vervoer zijn erg goed in dit gebied. Daarbij woont u hier vrij, geniet u van de schone lucht en zit u zo in het natuurgebied rond Lauwersoog. Wie wil dat niet? Op onze website vindt u meer informatie over de nieuwbouw kavels bij Peize, wanneer deze weer beschikbaar zijn. 

Realisatie woning op nieuwbouw kavels bij Peize 

Zetstra Bouwbedrijf helpt u niet alleen bij het vinden van geschikte nieuwbouw kavels rond Peize. Ook voorzien we u graag van hulp bij het maken van plannen voor de realisatie van uw droomhuis. Welke indeling wenst u aan te houden? Wat moet het formaat van de woning zijn? Welke materialen wilt u gebruiken? Enzovoorts. Neem eens contact met ons op, we maken graag een afspraak om nader kennis te maken.