(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Nieuwbouw kavels bij Oldekerk 

Op zoek naar een geschikte plek om uw droomwoning te kunnen realiseren? Kijk eens naar de nieuwbouw kavels bij Oldekerk. Regelmatig biedt Zetstra Bouwbedrijf kavels aan voor de realisatie van nieuwbouw. Niet alleen kunt u voor een bouwkavel bij ons terecht; ook helpen we u graag bij de daadwerkelijke realisatie van uw project. Heeft u al een beeld bij de eisen waaraan uw nieuw te bouwen woning moet voldoen? De keuze voor een van de nieuwbouw kavels bij Oldekerk biedt u verschillende voordelen. Zo geniet u van een landelijke omgeving, maar heeft u tegelijkertijd de stad Groningen bij de hand. 

Mogelijkheden bij aankoop nieuwbouw kavels rond Oldekerk 

Nieuwbouw kavels bij Oldekerk worden in verschillende varianten aangeboden, onder meer variërend in het oppervlak hiervan. Hoe groot moet het nieuwbouw kavel zijn voor de realisatie van uw huis? Mogelijk wenst u naast een ruime woning een royale tuin, om in de zomer van het mooie weer te kunnen genieten. Zetstra Bouwbedrijf vertelt u graag meer over de mogelijkheden die u heeft, wanneer u kiest voor een van de nieuwbouw kavels bij Oldekerk. 

Plannen maken voor uw huis op nieuwbouw kavels bij Oldekerk 

Heeft u uw wensen voor uw droomwoning op een van de nieuwbouw kavels bij Oldekerk al in uw hoofd? We gaan graag met u om tafel, om deze wensen te inventariseren en op basis daarvan tot een plan te komen. Hierbij werken we uw wensen niet alleen uit in een bouwplan, maar adviseren we u ook graag over de zaken waarmee u rekening dient te houden. Welke materialen wilt u bij de bouw van de woning op de nieuwbouw kavels bij Oldekerk gebruiken? Voor welke indeling van de woning kiest u?