(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Nieuwbouw kavels rond Meerstad 

Heeft u meerdere interessante nieuwbouw kavels rond Meerstad gevonden, waarop u uw droomhuis wilt laten realiseren? Zetstra Bouwbedrijf is u graag van dienst. Met een jarenlange ervaring in het vak, voorzien we u niet alleen van hulp bij de realisatie van uw woning. Ook kunnen we u vooraf persoonlijk adviseren over de verschillende factoren waarmee u hierbij rekening dient te houden. Af en toe biedt Zetstra Bouwbedrijf zelf nieuwbouw kavels bij Meerstad aan. Mocht u daar interesse in hebben, dan houden we u graag op de hoogte. 

Realisatie woning op nieuwbouw kavels rond Meerstad 

De aankoop van een van de nieuwbouw kavels rond Meerstad biedt u verschillende voordelen. Denk hierbij niet alleen aan het feit, dat het u de mogelijkheid biedt een woning te laten bouwen die naadloos aansluit op uw persoonlijke wensen. U kunt het pand geheel naar eigen smaak ontwerpen vooraf. Meerstad is daarbij zeer gunstig gelegen ten opzichte van de stad Groningen. Zo heeft u alle voorzieningen bij de hand, zonder in het drukke centrum van de stad zelf te moeten wonen. Een ideale uitvalsbasis voor een dagje shoppen of een etentje buiten de deur. In de weekenden geniet u van de rust en ruimte om u heen in Meerstad. 

Meer informatie over nieuwbouw kavels bij Meerstad 

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de nieuwbouw kavels rond Meerstad die Zetstra Bouwbedrijf eens in de zoveel tijd aan kan bieden? Neem gerust contact met ons op, we houden u graag op de hoogte. Ook op onze website vindt u meer informatie over kavels die we aanbieden. Direct aan de slag met de realisatie van een nieuwbouwwoning op een kavel die u reeds aangeschaft heeft? We maken graag nader kennis met u om uw plannen door te spreken.