(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Nieuwbouw kavels rond Marum 

Droomt u van het laten realiseren van uw eigen woning op een van de nieuwbouw kavels rond Marum? Zetstra Bouwbedrijf ondersteunt u hier graag bij. Regelmatig stellen wij nieuwbouw kavels beschikbaar voor de verkoop. Het gebied rond Marum is hierbij populair, door de gunstige ligging ten opzichte van onder meer de stad Groningen. Er is veel werkgelegenheid in de regio, het gebied biedt een breed scala aan (sociale) voorzieningen en laat u volledig tot rust komen door de natuur die u er vindt. Welke wensen heeft u voor de realisatie van een woning op een van de nieuwbouw kavels rond Marum? 

Plannen maken realisatie woning op nieuwbouw kavels bij Marum 

Wanneer u erin geslaagd bent een van de nieuwbouw kavels rond Marum aan te kopen, start een spannende periode. Hierin maakt u de plannen voor de daadwerkelijke realisatie van uw droomhuis. Niet alleen speelt hierin het formaat van de woning mee, of bijvoorbeeld de indeling ervan. Denk ook aan de materialen die u gebruikt, de stijl die u aanhoudt aan de buitenzijde van het pand en de wijze waarop u deze verder afwerkt. Zetstra Bouwbedrijf heeft meer dan 100 jaar ervaring in haar vak. Deze ervaring zetten we graag in om u bij een dergelijk project van persoonlijk advies te voorzien. Waarmee dient u rekening te houden? Wat is op basis van uw eisen en wensen de beste keuze? Enzovoorts. 

Kennismakingsgesprek rond nieuwbouw kavels in Marum 

Heeft u onlangs een van de nieuwbouw kavels bij Marum aangekocht, of wilt u het direct weten als Zetstra Bouwbedrijf dergelijke kavels aanbiedt? Neem in beide gevallen eens contact op. We nodigen u graag uit voor een nadere kennismaking, om u meer te kunnen vertellen over de dienstverlening die we u bieden.