(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Nieuwbouw kavels Leek

Droomt u er al langer van om landelijk te gaan wonen? Met veel ruimte om u heen en uitzicht op de landerijen, weg van de drukke stad. Maar niet te ver van de stad om van de voorzieningen daar gebruik te kunnen maken. Want eerlijk is eerlijk: de voorzieningen van een grote stad zoals Groningen of Leek zijn natuurlijk wel erg handig en soms zelfs noodzakelijk. Zetstra kan u mooie nieuwbouw kavels Leek aanbieden waar u naar geheel eigen inzicht een woning kunt laten bouwen. Een woning met voldoende ruimte voor uw gezin en eventueel voor uw bedrijfsactiviteiten. 

Kies voor de mooie nieuwbouw kavels Leek

Bent u op zoek naar de ideale plek op het platteland om uw droomhuis te gaan bouwen? Dan zijn de nieuwbouw kavels Leek wellicht iets voor u. Op één van de mooiste plaatsen van de provincie Groningen kunnen wij u een royaal kavel aanbieden voor het bouwen van een mooi vrijstaand huis met voldoende ruimte om u heen om u helemaal vrij te voelen. U kunt op dit kavel naar eigen inzicht een woning laten bouwen, waarvan Zetstra Bouwbedrijf de realisatie uiteraard graag op zich neemt. Dankzij onze zeer ruime ervaring met het realiseren van nieuwbouwwoningen kunt u er van op aan dat uw huis geheel naar uw wens wordt gebouwd. 

Interesse in een kavel? Vraag dan nu meer informatie aan

Lijkt het u wel wat om op het Groningse platteland te gaan wonen met de stad toch vlakbij? Vraag dan nu vrijblijvend meer informatie over de nieuwbouw kavels Leek die wij beschikbaar hebben. Zetstra Bouwbedrijf0 is bereikbaar via telefoonnummer 0594 – 50 35 90. U kunt uiteraard ook via e-mail uw interesse kenbaar maken of om meer informatie vragen. Ons e-mailadres is info@zetstra.nl