(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Bouwen op nieuwbouw kavels bij Hoogkerk 

Een eerste stap in de realisatie van een woning naar uw dromen, is de aankoop van een nieuwbouw kavel in Hoogkerk of de omgeving daarvan. Houd hierbij rekening met de ligging van de kavel ten opzichte van andere beoogde bebouwing en logischerwijs het formaat ervan. Wat zegt de ligging over de meest geschikte plek voor uw tuin? Hoe valt dit ten opzichte van de stand van de zon in de middag? Is een kavel groot genoeg om hier uw droomwoning op te kunnen realiseren? Het voordeel van de nieuwbouw kavels bij Hoogkerk is het gegeven, dat u landelijk woont en toch alle voorzieningen bij de hand heeft. Groningen ligt op nog geen kwartier rijden, daarbij zijn de verbindingen met het openbaar vervoer goed. 

Nieuwbouw kavels bij Hoogkerk kopen 

Zetstra Bouwbedrijf biedt regelmatig nieuwbouw kavels bij Hoogkerk aan. Het gaat niet uitsluitend om kavels in Hoogkerk; vaak bieden we kavels rond deze plaats. Op het moment dat er kavels beschikbaar zijn, vindt u dit terug op onze website. Wacht in zo’n geval niet te lang met het kenbaar maken van uw interesse. Doorgaans gaat het om slechts enkele kavels, die snel verkocht worden. Wie wil er niet wonen in de buurt van de stad Groningen, maar wel tussen de weilanden? 

Bouwen op nieuwbouw kavels rond Hoogkerk 

Niet alleen helpt Zetstra Bouwbedrijf u graag bij de aankoop van nieuwbouw kavels rond Hoogkerk. Ook voor de realisatie van uw nieuw te bouwen woning kunt u op onze vakmensen rekenen. We hebben een ruime ervaring in het ontwikkelen van nieuwbouwwoningen. Heeft u al een goed beeld van de eisen waaraan deze woning straks moet voldoen?