(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Nieuwbouw kavels Groningen

Veel mensen dromen ervan om ooit hun eigen huis te laten bouwen. Geheel naar eigen ontwerp, met voldoende ruimte voor het gezin, een kantoor aan huis of een hobbykamer. En natuurlijk met genoeg ruimte om het huis om van de rust te genieten. De nieuwbouw kavels Groningen die Zetstra Bouwbedrijf beschikbaar heeft voldoen aan deze voorwaarden. Het zijn ruime kavels in de omgeving van Groningen in het nabijgelegen dorp Enumatil. U woont hier heerlijk landelijk en ruim, met de stad Groningen toch op enkele kilometers afstand met alle voorzieningen zoals scholen, winkels en medische zorg. Kortom de ideale combinatie voor wonen en werken.

Geniet van de ruimte met de nieuwbouw kavels Groningen

Wilt u de drukte van de stad ontvluchten en wilt u meer ruimte voor uzelf en uw gezin? Dan wilt u misschien wel uw eigen huis laten bouwen. Op een plek waar u zich helemaal thuis voelt en waar u vanuit uw huis zo de weilanden in kijkt. Geen druk verkeer in de buurt, u wordt wakker van fluitende vogels. De nieuwbouw kavels Groningen in het naburige dorp Enumatil voldoen aan al deze kenmerken. Wanneer u één van deze kavels koopt, kunt u daarop naar eigen inzicht een woning laten bouwen, eventueel voorzien van een bedrijfsruimte zodat u aan huis kunt werken. 

Vraag vrijblijvend meer informatie over de nieuwbouw kavels in Groningen

Ziet u zich al zitten in uw royale tuin bij uw vrijstaande huis op één van de nieuwbouw kavels Groningen? Vraag dan nu vrijblijvend informatie aan over de mogelijkheden van dit unieke project. Zetstra Bouwbedrijf is bereikbaar via telefoonnummer 0594 – 50 35 90 of via ons mailadres info@zetstra.nl. Wij voorzien u graag van alle benodigde informatie om uw droom te verwezenlijken.