(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Nieuwbouw kavels gemeente Grootegast

Wilt u de drukte van de stad ontvluchten en heerlijk landelijk gaan wonen? Dan is dit uw kans. Zetstra Bouwbedrijf heeft een uniek project met ruime nieuwbouw kavels in de regio gemeente Grootegast. Onder de rook van het dorp Enumatil hebben wij meerdere kavels beschikbaar waar u uw droomhuis kunt laten bouwen. U kunt dit uiteraard geheel zelf ontwerpen, waarbij wij natuurlijk graag met u meedenken over praktische zaken. U kunt een huis geheel naar uw wens laten bouwen met genoeg ruimte voor uzelf, uw gezin en wie weet gasten die u wilt ontvangen of een kantoor aan huis. 

Nieuwbouw kavels in de regio gemeente Grootegast, een unieke kans

Als u al jaren droomt van een fraai vrijstaand huis op een unieke locatie dan is dit een uitgelezen kans. Wij kunnen u één van onze ruime nieuwbouw kavels in de regio gemeente Grootegast aanbieden voor een scherpe prijs. U kunt hier in principe naar eigen inzicht een woning op laten bouwen. Hoe uw woning wordt ontworpen kunt u dus geheel zelf bepalen. Als u hierbij advies wilt dan staat Zetstra Bouwbedrijf natuurlijk voor u klaar. Wij hebben vele jaren ervaring met het bouwen van woningen en kunnen u dus met raad en daad bijstaan. 

Heeft u interesse in een nieuwbouw kavel?

Wilt u de drukte van de stad verruilen voor landelijk wonen in Enumatil, onder de rook van Groningen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. U kunt ons een bericht sturen op ons e-mailadres info@zetstra.nl of via het contactformulier op de website. Bellen kan natuurlijk ook, ons telefoonnummer is 0594 - 50 35 90.