(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Nieuwbouw kavels in Drenthe 

Droomt u ervan zelf een woning te ontwerpen en te laten bouwen? Een van de eerste stappen die hierbij gezet moet worden is de aankoop van een nieuwbouw kavel. Zoekt u naar nieuwbouw kavels bij Drenthe, of oriënteert u zich bijvoorbeeld op de regio Groningen? Rondom de stad Groningen worden regelmatig nieuwe projecten gestart, waarbij kavels in verschillende formaten beschikbaar komen voor de verkoop. Ook Zetstra Bouwbedrijf biedt regelmatig nieuwbouw kavels bij Drenthe aan. Eenmaal een nieuwbouw kavel bemachtigd? In dat geval bieden onze ervaren vakspecialisten u graag ondersteuning bij de realisatie van uw droomhuis. 

Bouwen op nieuwbouw kavels in Drenthe 

Bouwen op nieuwbouw kavels in Drenthe betekent dat er een leuke en tegelijkertijd hartstikke spannende fase aanbreekt. Er dienen talloze keuzes gemaakt te worden rondom het ontwerp van de woning, de materialen die u hierbij wilt laten gebruiken, de wijze van het afwerken van de binnenzijde van het huis, enzovoorts. Zetstra Bouwbedrijf heeft meer dan 100 jaar ervaring in het vak. Deze ervaring gebruiken we niet alleen om u van een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat te voorzien; ook bieden we u op voorhand graag advies over de te maken keuzes. Het helpt u beslissingen op weloverwogen wijze te nemen. 

Advies over bouwen op nieuwbouw kavels in Drenthe 

Ook benieuwd waarmee u rekening dient te houden bij het bouwen op nieuwbouw kavels in Drenthe? Of wilt u op de hoogte worden gehouden van de nieuwe kavels die wij periodiek beschikbaar hebben voor de verkoop? Neem in beide gevallen contact met ons op, zodat we nader kennis kunnen maken. Kijk ook alvast eens op onze website, waar u meer informatie vindt over de verschillende diensten die we u aanbieden.