(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Nieuwbouw kavels bij Aduard 

In de buurt van de stad Groningen wonen en toch het landelijke van het buitengebied kunnen ervaren; het is wonen op een van de nieuwbouw kavels bij Aduard. Regelmatig biedt Zetstra Bouwbedrijf royale nieuwbouw kavels aan, welke u kunt gebruiken voor de realisatie van uw droomwoning. Voor veel mensen is het een grote droom om een woning vanaf de eerste stap zelf op te kunnen bouwen. Aan welke eisen moet de woning straks voldoen? Voor welke indeling kiest u binnen het pand? Gaat u voor houten kozijnen, of kiest u toch voor kunststof? Bij de realisatie van een woning op de nieuwbouw kavels rond Aduard komt veel kijken. We helpen u er graag bij! 

Mogelijkheden op gebied van nieuwbouw kavels bij Aduard 

Wanneer u voor de nieuwbouw kavels bij Aduard kiest heeft u verschillende mogelijkheden. Er zijn verschillende zaken om rekening mee te houden. Hoe groot moet de kavel zijn om uw droomhuis te kunnen realiseren? Kiest u voor een relatief groot huis, of geeft u de voorkeur aan een royale tuin? Enzovoorts. Zetstra Bouwbedrijf helpt u graag bij het maken van keuzes, wanneer u de mogelijkheden van de diverse nieuwbouw kavels bij Aduard naast elkaar zet. 

Advies bij realisatie woning op nieuwbouw kavels bij Aduard 

Zetstra Bouwbedrijf helpt u van de aankoop van een van de nieuwbouw kavels bij Aduard, tot aan de daadwerkelijke realisatie van uw woning. Onze ruime ervaring in de bouw van woningen komt hierbij goed van pas. Het verzekert u niet alleen van een fraai eindresultaat, passend bij uw wensen. Ook kunnen we u gedurende het proces adviseren bij de keuzes die u moet maken. Het helpt u tot een weloverwogen plan te komen voor uw nieuwbouw bij Aduard.