(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Nieuwbouw kavels Groningen

In Noord Nederland kunt u nog voor een zeer scherpe prijs een woning kopen. Wat ook een mogelijkheid is, is zelf een woning laten bouwen. Dat kan als u één van onze unieke nieuwbouw kavels in de regio Groningen koopt. Hier kunt u heerlijk landelijk wonen tussen de weilanden en midden in de natuur. Het voordeel is dat het dorp Enumatil, waar de kavels zijn gelegen, op korte afstand ligt van onder meer de stad Groningen. U heeft op deze manier dus alle mogelijke voorzieningen bij de hand. 

Kies voor onze royale nieuwbouw kavels in de regio Groningen

Droomt u van een huis dat speciaal voor u gebouwd wordt en helemaal is zoals u het voor ogen heeft? Bent u nog op zoek naar een goede locatie om deze droom uit te laten komen? Dan is één van de nieuwbouw kavels in de regio Groningen wellicht een optie. Deze kavels zijn ruim van oppervlakte. U heeft alle vrijheid om er uw droomhuis te laten bouwen door Zetstra Bouwbedrijf. U kunt uw wensen aan ons doorgeven en wij bouwen het huis precies zoals u het graag wilt. Met genoeg ruimte voor u en uw gezin en wie weet de dieren die u om uw huis wilt gaan houden. 

Wij vertellen u graag meer over dit unieke project

Heeft u interesse in één van de nieuwbouw kavels in de omgeving van Groningen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons een bericht sturen via het contactformulier op de website of bel ons op telefoonnummer 0594 - 50 35 90.