(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Aan de slag op nieuwbouw kavels rond Groningen 

Op zoek naar een nieuwbouw kavel in de omgeving van Groningen? Zetstra Bouwbedrijf biedt regelmatig nieuwe kavels te koop aan. Deze kavels bieden u alle ruimte om uw droomhuis op te bouwen. Kiest u voor een klassieke woning, of geeft u de voorkeur aan een woning met een moderne uitstraling? Niet alleen bieden we regelmatig nieuwbouw kavels in Groningen aan, ook kunnen we u helpen bij de realisatie van uw droomhuis. Na een inventarisatie van uw wensen gaan we voor u aan de slag. Hierbij denken we graag met u mee over de haalbaarheid van uw plannen.

Nieuwbouw kavels in Groningen winnen aan populariteit

De nieuwbouw kavels rond Groningen winnen aan populariteit. Steeds meer gezinnen overwegen net buiten de stad of elders op het platteland te gaan wonen. De grond is hier goedkoper dan in de stad zelfs. Daarbij geniet u van de rust en ruimte, die het gebied rondom de stad Groningen u biedt. Op onze website plaatsen we regelmatig nieuwbouw kavels rond Groningen. Heeft u zelf al een kavel gekocht? In dat geval kunnen we hulp bieden bij de bouw van uw pand. Aan welke wensen moet uw woning voldoen? 

Meer informatie over nieuwbouw kavels in Groningen

Heeft u vragen over de nieuwbouw kavels rond Groningen die wij aanbieden? Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht van nieuwe kavels? Neem vrijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag persoonlijk over de mogelijkheden die we u kunnen bieden. Naar wat voor kavel bent u op zoek voor uw nieuwe woning? Binnen welke straal rond de stad Groningen wilt u wonen? Wij denken met u mee!