(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Realisatie van nieuwbouw in Groningen 

Voor de één is het droom, voor de ander een nachtmerrie: aan de slag met de realisatie van nieuwbouw in Groningen. Bij het realiseren van een nieuwbouwwoning komt ontzettend veel kijken. Denk bijvoorbeeld allereerst aan de aankoop van een nieuwbouwkavel, welke u kunt gebruiken voor het realiseren van uw droomwoning. Een volgende stap is het ontwerpen van de woning. Dit gaat echter verder dan het uittekenen van een globale plattegrond. Denk ook na over de verschillende materialen die u terug wilt laten komen in uw woning. Welke stijl metselwerk past u toe? Gaat u voor houten kozijnen, of toch voor een variant van kunststof? Zetstra Bouwbedrijf begeleidt u hier graag bij; wij hebben een ruime ervaring in de realisatie van nieuwbouw rond Groningen. 

Plannen maken voor nieuwbouw bij Groningen 

Het realiseren van uw nieuwbouw bij Groningen start met het maken van plannen. We wijzen u graag op de keuzes die u bij het laten bouwen van een woning moet maken. Evenals dat we u voorbeelden kunnen laten zien van projecten die wij eerder voor opdrachtgevers uitvoerden. Het geeft u niet alleen een goed beeld van de kwaliteit die u van Zetstra Bouwbedrijf mag verwachten. Ook biedt het u inspiratie voor uw eigen woning. U ziet precies welke mogelijkheden u hierbij heeft. Welke concrete wensen heeft u momenteel al voor de realisatie van uw nieuwbouw rond Groningen? 

Van start met uw nieuwbouw rond Groningen 

Zodra de plannen op papier staan gaan we voor u aan de slag met de uitvoering hiervan. Door de volledige nieuwbouw bij Groningen op ons te nemen, heeft u een vast aanspreekpunt voor de realisatie van uw huis. Wel zo fijn! Neem eens contact met ons op, om nader kennis te maken en alvast globaal te bespreken aan welke eisen uw nieuwbouw moet voldoen.