(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Hulp bij nieuwbouw huis bouwen in Groningen 

Heeft u onlangs een bouwkavel gekocht, of bent u voornemens dit te doen? In dat geval is het zaak om alvast te starten met het maken van plannen voor uw nieuwbouwwoning. Aan welke eisen moet het huis straks voldoen? Kiest u voor een woning met een, twee of drie bouwlagen? Zetstra Bouwbedrijf biedt u graag hulp aan bij een nieuwbouw huis bouwen in Groningen. Wij hebben een ruime ervaring in de ontwikkeling van woningen. Zo kunnen we u niet alleen van een professionele uitvoering voorzien, maar ook van deskundig advies vooraf. 

Plan maken bij nieuwbouw huis bouwen in Groningen 

Een nieuwbouw huis bouwen in Groningen brengt de nodige uitdagingen met zich mee. In welke stijl wilt u het pand laten bouwen? Kiest u voor een grote tuin met een wat kleiner formaat woning, of wilt u de ruimte juist zo goed mogelijk benutten voor een grote woning? Ook de materiaalkeuze bij een nieuwbouw huis bouwen in Groningen is vaak niet eenvoudig. Kiest u voor modern kunststof, of gaat u voor het authentieke hout? Houten kozijnen hoeven geen slechte keuze te zijn, mits u het hout regelmatig laat onderhouden. We vertellen u graag meer over de keuzes die u dient te maken. 

Nieuwbouw huis bouwen in Groningen met Zetstra Bouwbedrijf

Neem eens contact met ons op, wanneer u wilt starten met een nieuwbouw huis bouwen in Groningen. We gaan graag met u om tafel om een eerste inventarisatie te maken van uw persoonlijke wensen. Ook kunnen we u hierbij voorbeelden laten zien van projecten die eerder door ons zijn uitgevoerd. Het inspireert u en toont u de kwaliteit die u van onze vakmensen mag verwachten bij de uitvoering van uw nieuwbouwproject.