(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Aan de slag met nieuwbouw huis bouwen in Drenthe 

Een nieuwbouw huis bouwen in Drenthe is ontzettend leuk, maar vaak ook best spannend! Er dient een groot aantal keuzes te worden gemaakt vooraf. In welke stijl voert u het pand uit? Kiest u voor een modern kunststof kozijn, of gaat u voor het authentieke en natuurlijke houten kozijn? Wilt u een woning met een schuin dak, of gaat u voor twee bouwlagen met een plat dak? Zetstra Bouwbedrijf is uw specialist op het gebied van een nieuwbouw huis bouwen in Drenthe. De ervaring die onze vakmensen hebben zetten zij niet alleen in bij de uitvoering van uw project. Vooraf kunnen ze u deskundig adviseren! 

Nieuwbouw huis bouwen in Drenthe start met een plan 

Voordat u kunt denken aan het starten met een nieuwbouw huis bouwen in Drenthe, zijn er een aantal stappen die doorlopen moeten worden. Heeft u bijvoorbeeld al een bouwkavel gekocht, of deze op het oog? Bent u al op de hoogte van de mogelijkheden die u heeft bij het bouwen van een nieuwbouwwoning? Door voorbeelden van eerder uitgevoerde bouwprojecten te tonen, bieden we u inspiratie voor uw eigen woning. Dit maakt het makkelijker om tot weloverwogen keuzes te komen. Ook kunnen we u hierbij advies geven over de verschillende stijlen en materialen waaruit u tegenwoordig kunt kiezen. 

Starten met nieuwbouw huis bouwen in Drenthe 

Waar in het proces rond een nieuwbouw huis bouwen in Drenthe staat u momenteel? Neem eens contact met ons op, zodat we samen om tafel kunnen om te kijken hoe Zetstra Bouwbedrijf u van dienst kan zijn bij de realisatie van uw droomwoning. Bij ons bent u verzekerd van een professionele, vakkundige en persoonlijke aanpak.