(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Professionele aannemer voor nieuwbouw in Hoogkerk 

Heeft u onlangs een kavel gekocht, waarop u binnenkort wilt starten met de realisatie van nieuwbouw in Hoogkerk? Zetstra Bouwbedrijf is u graag van dienst. Onze vakmensen hebben een ruime ervaring in de realisatie van verschillende soorten bouwprojecten. Nieuwbouw is er een voorbeeld van. Niet alleen helpen we u bij de uitvoering van een dergelijk project. Ook kunnen we u vooraf op weg helpen met persoonlijk advies over bijvoorbeeld het gebruik van verschillende soorten bouwmaterialen. Is een kunststof kozijn echt beter dan een kozijn van bijvoorbeeld hardhout? We vertellen u er graag meer over. 

Nieuwbouw in Hoogkerk laten realiseren 

De realisatie van nieuwbouw in Hoogkerk begint met een lang voortraject, waarin we uw wensen inventariseren en adviseren over uw plannen. Op deze manier komen we samen tot een plan van aanpak, naadloos aansluitend op uw wensen en behoeftes. Pas wanneer u volledig tevreden bent met de plannen, starten we met de uitvoering van uw nieuwbouwproject in Hoogkerk. Bij dergelijke projecten maken we uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Deze materialen gaan lang mee, zijn duurzaam en blijven vele jaren mooi. Zo heeft u de komende tijd geen omkijken meer naar uw nieuwe woning. 

Advies over nieuwbouw in Hoogkerk 

Zoals eerder genoemd in dit artikel, biedt Zetstra Bouwbedrijf niet alleen hulp aan bij de bouw van uw nieuwe woning. De realisatie van nieuwbouw in Hoogkerk betekent voor ons ook dat we u vooraf kunnen adviseren over uw mogelijkheden. Advies is bij ons geheel vrijblijvend. Neem eens contact met ons op, zodat we een afspraak in kunnen plannen voor een nadere kennismaking. Een goed moment om alvast een eerste inventarisatie van uw wensen te maken!