(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Starten met nieuwbouw in Haren 

Is het u gelukt om een kale bouwkavel te kopen in de buurt van Haren? In dat geval breekt er een spannende periode voor u aan; het maken van plannen voor uw nieuwbouw in Haren. Welke indeling houdt u aan voor de woning? Hoe groot moet de benedenverdieping straks worden? Welke materialen laat u terugkomen in het ontwerp van het huis? Zetstra Bouwbedrijf heeft een jarenlange ervaring in de uitvoering van verschillende soorten bouwprojecten. Nieuwbouw in Haren is er een voorbeeld van. Naast het feit dat we u bij het maken van plannen kunnen adviseren, kunt u ook tijdens de uitvoering op onze vakmensen rekenen. 

Advies bij plannen maken voor nieuwbouw in Haren 

Doordat er bij de ontwikkeling van nieuwbouw in Haren ontzettend veel keuzes gemaakt moeten worden, is het soms lastig het overzicht te behouden. Daarbij wenst u mogelijk advies over bijvoorbeeld de verschillen tussen stevige, hardhouten kozijnen en modellen van kunststof. Is kunststof altijd de beste keuze? Onze adviseurs denken graag met u mee. Op basis van een inventarisatie van uw wensen gaan we aan de slag met een eerste plan van aanpak. Bent u na verloop van tijd tevreden met het uitgewerkte plan? In dat geval gaan we voor u aan de slag met de uitvoering hiervan. 

Nieuwbouw in Haren volledig uitbesteden 

Zetstra Bouwbedrijf begeleidt u gedurende het volledige traject rond nieuwbouw in Haren. Van de eerste inventarisatie van uw plannen, tot de laatste steen in de buitenmuren. De vakkennis die onze vakmensen hebben komt hierbij goed van pas. We nodigen u graag uit voor een eerste kennismaking om een eerste inventarisatie van uw wensen te maken en om voorbeelden te kunnen laten zien van reeds uitgevoerde projecten