(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Nieuwbouw Groningen

Van nieuwbouw tot restauratie: Zetstra uit Groningen staat voor u klaar
Staat u op het punt om aan een nieuwbouw, uitbouw of restauratie te beginnen en bent u op zoek naar een bouwbedrijf in de omgeving van Groningen die u hierbij een handje kan helpen? Dan is Bouwbedrijf Zetstra uw ideale bouwpartner. Als familiebedrijf verrichten wij de meest uiteenlopende werkzaamheden waarbij de wensen van de klant altijd voorop staan. Wij werken voor particulieren, bedrijven en instellingen. Maar ook verzekeraars, makelaars, vastgoedbeheerders en VVE’s behoren tot onze klantenkring.

Zetstra nabij Groningen levert nieuwbouw, verbouw en onderhoud op maat

Bouwbedrijf Zestra nabij Groningen heeft een ruime ervaring op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud en restauratie. Ieder project is voor ons een nieuwe uitdaging. Wij denken met u mee, voorzien u van deskundig advies en zoeken in goed overleg naar een passende oplossing. Een oplossing die niet alleen aan uw wensen voldoet, maar ook past binnen uw budget. Als bouwbedrijf verzorgt Zestra desgewenst het gehele bouwtraject. Houdt u liever zelf de touwtjes in handen? Dan staan wij u graag bij met advies of voorzien wij u van de juiste materialen bij uw nieuwbouw of verbouwing.

Bouwbedrijf in de regio Groningen voor nieuwbouw, verbouw of restauratie

Zowel op het gebied van nieuwbouw, onderhoud, renovatie als restauratie is bouwbedrijf Zestra in de omgeving van Groningen een betrouwbare partner. Wij weten als geen ander dat samenwerking de sleutel naar het succes is. Wij proberen alle activiteiten zodanig te stroomlijnen dat er altijd een goed eindresultaat ontstaat. Dit kunnen wij realiseren aan de hand van onze uitgebreide en moderne werkplaats en een team van enthousiaste vakmensen.

Uw aannemer nabij Groningen voor een nieuwbouw, verbouwing of restauratie

Woont u in de omgeving van Groningen en heeft u een steuntje in de rug nodig bij uw nieuwbouwproject of renovatie? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer: (0594) 50 35 90. Of gebruik het formulier op onze contactpagina. Onze medewerkers helpen u graag op weg.

 

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!