(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Hulp bij maken plannen nieuwbouw in Aduard 

Wilt u binnenkort starten met de realisatie van nieuwbouw in Aduard op een door u aangekocht kavel? Zetstra Bouwbedrijf zet zich graag voor u in, om dit project succesvol te maken. Voor ons begint een nieuwbouwproject met een inventarisatie van uw wensen. Aan welke eisen moet uw woning straks voldoen? Deze eisen kunnen gerelateerd zijn aan het formaat van de woning, aan de indeling hiervan en bijvoorbeeld aan het gebruik van verschillende materialen. Door de jaren heen hebben onze vakmensen een ruime ervaring opgedaan in de realisatie van bouwprojecten. Deze ervaring zetten we nu graag in, om u te adviseren bij het maken van plannen rond uw nieuwbouw in Aduard. 

Keuzes maken bij nieuwbouw in Aduard 

Wanneer u kiest voor nieuwbouw in Aduard dient u er rekening mee te houden, dat er een aantal grote keuzes gemaakt moeten worden. Niet alleen over de vorm en indeling van de woning, maar bijvoorbeeld ook over het gebruik van hout of kunststof. Gaat u voor houten kozijnen? Kiest u voor een kunststof bekleding van de gevel? Enzovoorts. Zetstra Bouwbedrijf maakt zelf hardhouten kozijnen, welke lang meegaan bij een periodieke onderhoudsbeurt. Veel mensen vinden hout nog altijd mooier dan kunststof. Door verschillende opties aan u voor te leggen, komt u tot weloverwogen keuzes. 

Vrijblijvend advies bij nieuwbouw in Aduard 

Kunt u ook niet wachten tot begonnen wordt aan de realisatie van uw nieuwbouw in Aduard? We begrijpen het maar al te goed! Neem eens contact met ons op, zodat we een eerste kennismaking in kunnen plannen. Het advies wat we u geven is geheel vrijblijvend. We zijn ontzettend benieuwd naar de eerste inventarisatie van uw wensen en eisen voor het nieuw te bouwen pand.