(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Monumentaal onderhoud Groningen

Onderhoud aan een monumentaal pand moet altijd met extra zorg gebeuren. Het aanzien en de uitstraling van het pand mag immers niet worden aangetast. Als er monumentaal onderhoud nodig is aan uw pand in Groningen dan kunt u hiervoor een beroep doen op Zetstra Bouwbedrijf. Wij hebben inmiddels ruim een eeuw ervaring met het onderhouden en renoveren van oude panden en dit kunt u dan ook met een gerust hart aan ons overlaten.

Laat uw monumentaal onderhoud in Groningen over aan vakmensen

Als uw monumentale pand onderhoud nodig heeft dan laat u dat natuurlijk niet uitvoeren door de eerste de beste. Wij komen graag bij u langs om het pand te bekijken en de werkzaamheden met u te bespreken. Wij zorgen er uiteraard voor dat voor het onderhoud uitsluitend materialen worden gebruikt die passen bij de stijl van het pand zodat de authenticiteit zoveel mogelijk behouden blijft. Ook met eisen en voorschriften van een monumentencommissie wordt uiteraard rekening gehouden indien van toepassing.

Wij sturen u graag een passende offerte

Wilt u monumentaal onderhoud laten plegen in Groningen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan bij Zetstra Bouwbedrijf. Wij zullen alle werkzaamheden met zorg voor u uitvoeren en zorgen voor een scherp geprijsd aanbod. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0594 - 50 35 90. U kunt ook een e-mail sturen naar info@zetstra.nl of gebruik maken van het contactformulier dat is te vinden op onze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en maken eventueel een afspraak om langs te komen.