(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Ga voor een levensloopbestendige woning in Leek 

U wilt het liefst zo lang mogelijk in uw woning blijven wonen! Ouderdom maakt dit mogelijk steeds lastiger voor u. Het kost meer moeite om de trap omhoog te komen, in het bad stappen is niet altijd meer een optie, de keuken is te hoog geworden, enzovoorts. Door voor een levensloopbestendige woning in Leek te kiezen gaat u een dergelijke situatie tegen. Met dit type woning kunt u ook op latere leeftijd in uw vertrouwde omgeving blijven wonen. Zetstra Bouwbedrijf helpt u graag bij de ontwikkeling van zo’n levensloopbestendige woning in Leek. 

Kenmerken van levensloopbestendige woning in Leek 

Een levensloopbestendige woning in Leek is er volledig op ingericht, u hier zo lang mogelijk te laten wonen. Dit betekent onder meer dat de woning voorzien is van verlaagde drempels, dat er een aangepaste keuken en een aangepaste badkamer geplaatst is, dat de verlichting verbeterd wordt ten opzichte van de huidige situatie in uw huis, enzovoorts. U kunt er daarbij voor kiezen om de woning van bijvoorbeeld een traplift te voorzien. Zo kunt u ook op de eerste etage komen. Brede deuren maken dat u overal eenvoudig met een rollator kunt komen. 

Levensloopbestendige woning in Leek laten bouwen 

U heeft de mogelijkheid uw bestaande woning om te vormen naar een levensloopbestendige woning in Leek, maar u kunt ook een geheel nieuwe woning laten bouwen. Denk aan een grote gelijkvloerse woning, waardoor een traplift bijvoorbeeld niet noodzakelijk is. Zetstra Bouwbedrijf denkt graag met u mee over hetgeen in uw situatie de beste keuze is. Neem eens contact met ons op, zodat we u hier meer over kunnen vertellen.