(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Levensloopbestendige woning in Groningen laten bouwen 

De keuze voor een levensloopbestendige woning in Groningen heeft de laatste jaren aan populariteit gewonnen. Senioren laten een nieuwe, levensloopbestendige woning bouwen of passen hun huidige woning aan. Niet voor niets, want u wilt zo lang mogelijk in uw vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Dit is niet vanzelfsprekend! Ouderdom en stramme spieren en gewrichten maken het steeds lastiger om door uw woning te bewegen. Deze zit vaak vol met lastige obstakels. Denk aan drempels rond de deurpost, een steile trap, enzovoorts. Zetstra Bouwbedrijf helpt u bij de ontwikkeling van een levensloopbestendige woning in Groningen. 

Eigenschappen van levensloopbestendige woning in Groningen 

Een levensloopbestendige woning in Groningen is volledig ingericht op uw leven op latere leeftijd. Dat wil zeggen dat alle mogelijke obstakels uit de woning worden verwijderd. Mocht u een geheel nieuwe woning laten bouwen, dan kunt u bijvoorbeeld direct voor een gelijkvloers ontwerp kiezen. De keuze voor een traplift is in zo’n geval niet noodzakelijk. Bij een verbouwing van uw bestaande woning kiezen we voor verlaagde drempels, een aangepaste keuken, een anti-slipvloer en bijvoorbeeld een verbetering van de verlichting in huis. Ook brede deuren zijn een typisch voorbeeld van elementen in een levensloopbestendige woning. 

Advies over levensloopbestendige woning in Groningen 

Wilt u meer weten over hetgeen een levensloopbestendige woning in Groningen voor u kan betekenen? Bent u nieuwsgierig naar de aanpassingen die Zetstra Bouwbedrijf in uw bestaande woning door zou voeren? Neem eens contact met ons op. We laten u graag voorbeelden zien van bestaande levensloopbestendige woningen in Groningen. Het geeft u een beeld van hetgeen ook voor u mogelijk is! Samen zorgen we dat u tot op late leeftijd in uw eigen omgeving kunt blijven wonen.