(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Aan de slag met levensloopbestendige woning in Friesland 

Heeft u al eens overwogen om een nieuwe levensloopbestendige woning in Friesland te laten bouwen op een los perceel? Of zoekt u naar mogelijkheden om van uw bestaande woning een levensloopbestendig huis te maken? Belangrijk is dat u de komende jaren in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Ook wanneer u steeds minder mobiel bent en na verloop van tijd overstapt op het gebruik van een rollator. Om u hier zo goed mogelijk in te faciliteren, zijn er mogelijk aanpassingen aan uw woning noodzakelijk. Denk bijvoorbeeld aan het verbreden van de deurpost, het wegnemen van onnodige obstakels in huis, enzovoorts. Bij een nieuwbouwproject kiest u mogelijk bewust voor een woning met één woonlaag. 

Levensloopbestendige woning in Friesland bouwen 

Zetstra Bouwbedrijf helpt u graag bij de ontwikkeling van een levensloopbestendige woning in Friesland. Samen met u inventariseren we uw wensen, om op basis daarvan tot een passend plan te komen voor uw levensloopbestendige huis. Mogelijk vindt u het lastig om op voorhand in te schatten aan welke eisen een levensloopbestendige woning in Friesland moet voldoen. Obstakels die u nu niet ziet, kunnen later voor problemen zorgen. De ervaring die Zetstra Bouwbedrijf heeft, zetten we graag in om u persoonlijk te adviseren. 

Advies over levensloopbestendige woning in Friesland 

Een levensloopbestendige woning in Friesland is voor ons overigens niet alleen een woning waar u ook op latere leeftijd nog comfortabel in kunt wonen. Denk ook aan het gebruik van uitsluitend duurzame materialen. Het voorkomt dat u jaarlijks veel tijd en energie kwijt bent met het onderhouden van de woning. Welke materialen zijn het meest duurzaam en daarmee zeer geschikt voor een levensloopbestendig huis? Zetstra Bouwbedrijf vertelt u hier graag meer over. Neem eens contact met ons op voor een kennismaking!