(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Kozijnenbouw Leek

Het maken van kozijnen is altijd maatwerk. Daarom wordt kozijnbouw in Leek en omstreken verzorgd door Zetstra Bouwbedrijf. Hier worden in de werkplaats kozijnen gemaakt die precies passend zijn voor de woning of het pand dat u onder handen wilt nemen. Daarbij wordt het beste van beide werelden gebruikt. Dit betekent dat het traditionele vakmanschap nog altijd zeer belangrijk is, maar wel met de hulp van moderne machines. Dit zorgt voor het beste resultaat. Elk kozijn kan zo exact op maat worden gemaakt voor een project.

Mogelijkheden op het gebied van kozijnenbouw in Leek

Wanneer het gaat om kozijnenbouw in Leek dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk bijvoorbeeld alleen al aan de vele soorten glas die er tegenwoordig zijn. Deze kunnen allemaal in de kozijnen worden gepast. Daarvoor wordt het kozijn op maat gemaakt. Daarnaast zijn er natuurlijk nog heel veel andere voorwaarden waaraan een kozijn zou kunnen voldoen. Dit hoeft in geen enkel geval een probleem te zijn. Elke optie kan op de juiste manier door ons worden aangepakt. Denk bijvoorbeeld aan de kleur en de uitstraling.

Contact met ons opnemen

Om meer te weten te komen over de vele mogelijkheden op het gebied van kozijnenbouw in leek, kunt u contact met ons opnemen. Dit kan bijvoorbeeld voor het aanvragen van een offerte zijn. U kunt ons mailen of bellen. Het sturen van een e-mailbericht kan naar info@zetstra.nl of door het contactformulier in te vullen. Bellen kan naar 0594-503590. Ook wanneer u vragen heeft kunt u deze wegen gebruiken. U kunt dan snel antwoord hebben.