(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Kozijnenbouw Groningen

De kozijnen van uw woning bepalen voor een belangrijk deel de uitstaling van het pand. Authentieke houten kozijnen zijn bij monumentale panden een must. U kunt hier natuurlijk kunststof kozijnen in laten plaatsen, maar daarmee zal de uitstraling van het pand zeker veranderen. Wij helpen u graag om een afweging te maken of dit wel of niet wilt. Kunststof kozijnen zijn gemakkelijk in onderhoud, dat is zeker waar. U hoeft ze niet meer te schilderen en ze gaan een leven lang mee. Maar hout kan, mits goed behandeld, ook vele tientallen jaren mee gaan en u behoudt met houten kozijnen het oorspronkelijke uiterlijk van uw woning. Dit zal de waarde van uw huis ook zeker ten goede komen.

Op maat kozijnenbouw Groningen

in onze werkplaats maken wij zelf houten kozijnen. Dit betekent dat wij de kozijnen geheel naar uw wens kunnen maken. Uiteraard maakt kozijnenbouw Groningen uw nieuwe kozijnen precies op maat, zodat ze direct kunnen worden geplaatst. Het uiterlijk kunt u geheel naar wens aanpassen. Wilt u speciale profielen in de kozijnen? Wij kunnen het voor u realiseren. Desgewenst kunnen de vakmensen van Zetstra Bouwbedrijf de kozijnen compleet geschilderd, dus zowel grondverf als lak, bij u afleveren. Na het plaatsen heeft u er dan voorlopig geen omkijken meer naar.

Vraag een offerte aan voor uw nieuwe kozijnen

Overweegt u de plaatsing van nieuwe kozijnen? Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden en prijzen. Wij kunnen uiteraard bij u langskomen om de situatie ter plaatse te beoordelen en de maten correct in te meten voor een nauwkeurige offerte. Heeft u vragen, dan kunt u het contactformulier op onze website invullen. Wij zijn uiteraard ook telefonisch bereikbaar, u kunt ons bereiken op telefoonnummer 0594 – 503590.