(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Kozijnenbouw Drenthe

Bent u aannemer en heeft u een bouwproject waarvoor u deskundige onderaannemers zoekt? Voor kozijnenbouw in Drenthe kunt u een beroep doen op het jarenlange vakmanschap en de uitgebreide kennis van Zetstra Bouwbedrijf. Wij zetten ons graag in om van het project een succes te maken. uiteraard kunt u ook een beroep op ons doen bij het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden aan kozijnen. Deze werkzaamheden vragen een nauwkeurige planning omdat bij het vervangen van kozijnen het huis natuurlijk “open ligt” en het werk dus zo snel mogelijk moet worden afgerond als het om bestaande bouw gaat.

Kies voor vakmanschap bij kozijnenbouw in Drenthe

Bij het renoveren van woningen worden vaak de kozijnen vervangen. Kunststof kozijnen hebben niet alleen een moderne uitstraling maar vergen ook veel minder onderhoud. Voor kozijnenbouw in Drenthe kunt u op ons rekenen. Wij verwijderen de oude kozijnen uit de woningen en plaatsen deskundig de nieuwe kozijnen. Als er meer werkzaamheden aan de woningen moeten worden uitgevoerd kunt u ons daar uiteraard ook voor inhuren en anders werken wij graag prettig samen met onze collega’s van andere bedrijven. 

Vraag een offerte voor uw bouwproject bij Zetstra Bouwbedrijf

Heeft u binnenkort een klein of groot bouwproject waarbij u ons wilt inhuren voor kozijnenbouw in Drenthe? Vraag dan nu een offerte bij ons aan voor uw opdracht. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0594 - 50 35 90. U kunt ons ook een bericht sturen via het contactformulier op de website of via ons e-mailadres info@zetstra.nl. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een reactie.