(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Specialist op het gebied van kozijnen in Zuidhorn 

Zitten er rottende plekken in het hout van uw kozijnen? Zetstra Bouwbedrijf is u graag van dienst bij het herstel van deze plekken. Het is niet altijd even gemakkelijk om een houten kozijn te herstellen. Als een lokaal herstel niet mogelijk blijkt, moet het volledige kozijn vernieuwd worden. De ervaring die wij hebben in de ontwikkeling van houten kozijnen komt hierbij goed van pas. Wij zorgen voor een kozijn die niet alleen duurzaam is, maar uw woning daarbij goed isoleert. Twijfelt u nog tussen houten kozijnen in Zuidhorn en modellen van kunststof? In dat geval adviseren we u hier graag over. 

Duurzame houten kozijnen in Zuidhorn 

Ook wanneer er geen sprake is van houtrot, kan het interessant zijn om het vervangen van uw kozijnen in Zuidhorn te overwegen. Mogelijk passen ze niet meer bij de uitstraling van uw woning, is de kans op een inbraak te groot bij de huidige kozijnen, enzovoorts. Zetstra Bouwbedrijf adviseert u graag. Welke uitstraling past goed bij uw woning? Wat is een geschikte kleur voor uw nieuwe houten kozijnen in Zuidhorn? Andere factoren om rekening mee te houden zijn de overschilderbaarheid van het kozijn, de stijfheid hiervan en onderhoudsvriendelijkheid. 

Advies bij aankoop houten kozijnen in Zuidhorn

Door de diverse factoren waarmee rekening gehouden moet worden bij de aankoop van houten kozijnen in Zuidhorn, is persoonlijk advies wenselijk. Het kan best lastig zijn om zelf tot een weloverwogen keuze te komen. Professionals van Zetstra Bouwbedrijf laten u voorbeelden zien van reeds uitgevoerde projecten, waarbij we gebruik gemaakt hebben van duurzame houten kozijnen. Door de mogelijkheden aan u voor te leggen, zult u een steeds beter beeld krijgen van het type kozijn dat bij uw woning past!