(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Kozijnen Leek

Het beste adres voor kozijnen Leek is Zetstra bouwbedrijf BV, een bedrijf dat al 100 jaar actief is in en rond Groningen. Je kozijnen worden gemaakt in onze eigen werkplaats. Wij zitten dicht op het proces en kunnen de gewenste soorten en maten precies naar wens en op maat maken. Heb je speciale wensen, zoals een profiel of een bredere onderdorpel of ramen met kruisroede? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij kunnen een basis kozijn leveren, maar je kunt bij ons ook terecht voor een compleet product voorzien van isolatieglas en/of ventilatieroosters.

Houten of kunststof kozijnen Leek

Houten kozijnen hebben veel goede eigenschappen, maar wil je weinig onderhoud, dan zijn kunststof kozijnen misschien iets voor je. Twijfel je over hout of kunststof? Zetstra Bouwbedrijf BV helpt je graag bij je beslissing door de voor- en nadelen van beide materialen met je te bespreken. Wij informeren je over verschillen in inbraakveiligheid, overschilderbaarheid, kleur en uitstraling. Zo kun weloverwogen je keus maken. Als je besloten hebt welke kozijnen het gaan worden, vervaardigen wij deze in onze eigen werkplaats, waar jarenlang vakmanschap en moderne machines resulteren in een fantastisch eindproduct. Ook de plaatsing kun je met een gerust hart aan onze vaklieden overlaten.

Bel of mail ons

Wil je meer informatie over kozijnen of over de andere diensten van Zetstra Bouwbedrijf BV, of wil je een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord met informatie en advies. Je kunt bellen met 0594 – 503590, maar je kunt ook een mail sturen naar info@zetstra.nl.

 

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!