(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Vervangen van oude kozijnen in Drenthe 

Door de jaren heen kunnen de kozijnen van uw woning beschadigd of versleten zijn geraakt. Denk bijvoorbeeld aan houtrot in houten kozijnen, kleurverschillen in de kozijnen van kunststof, enzovoorts. Voor het vervangen van deze kozijnen in Drenthe kunt u rekenen op de hulp van Zetstra Bouwbedrijf. Onze vakmensen hebben een ruime ervaring in het vervangen van verschillende soorten kozijnen. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om de moderne kozijnen van kunststof te vervangen voor een klassiek, authentiek kozijn van hout. Door voor een stevige houtsoort en een goede laag verf te kiezen, is de kans op houtrot klein. 

Aan de slag met kozijnen in Drenthe vervangen 

Uw kozijnen in Drenthe vernieuwen begint voor ons met een inventarisatie van uw wensen. Aan welke eisen moeten de nieuwe kozijnen voldoen? Standaard maken we gebruik van kwalitatief zeer goede en daarbij duurzame materialen. Op deze manier verzekeren we u ervan, dat u een lange tijd plezier zal hebben van de nieuwe kozijnen. Bij ons kunt u kiezen voor houten kozijnen met en zonder onderdorpel, voor een kozijn met een specifieke profilering en bijvoorbeeld ramen met kruisroeden. Het maakt dat we altijd een oplossing bieden, die past bij uw wensen! 

Meer informatie over kozijnen in Drenthe vernieuwen 

Wilt u meer weten over het vernieuwen van uw kozijnen in Drenthe? Bent u benieuwd welke mogelijkheden Zetstra Bouwbedrijf u kan bieden? Neem in beide gevallen contact met ons op. We leggen onze mogelijkheden graag geheel vrijblijvend aan u voor. Het maakt dat u tot een weloverwogen komt, bij de aanschaf van nieuwe kozijnen.