(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Zetstra Bouwbedrijf helpt u bij kozijnenbouw in Groningen 

Laat een kozijn op maat maken door Zetstra Bouwbedrijf. Kozijnbouw rond Groningen gaat echter verder dan de ontwikkeling van het kozijn. We kunnen ze namelijk ook direct voor u plaatsen! Zo geniet u de komende jaren van kwalitatief goede kozijnen, die uw woning een fraaie uitstraling geven. Niet alleen van buiten, maar zeker ook van binnen. Wanneer u voor nieuwe kozijnen kiest, is het slim deze te combineren met HR++ isolatieglas. Dit type glas zorgt voor een verhoging van de isolatiewaarde van uw woning. Niet alleen stijgt hiermee de woningwaarde, ook neemt uw energieverbruik af. 

Kozijnbouw in Groningen voor uw woning

Bij kozijnbouw in Groningen beginnen met een inventarisatie van uw persoonlijke wensen. Wanneer u het lastig vindt om te definiëren aan welke eisen uw kozijnen moeten voldoen, kunnen we u hierbij helpen. Door de mogelijkheden op een rijtje te zetten, zal het voor u makkelijker worden om tot een weloverwogen keuze te komen. U heeft bij de aanschaf van nieuwe kozijnen verschillende keuzes te maken. In welke kleur moeten de kozijnen worden uitgevoerd? Wat moet de stijfheid van het materiaal zijn? Wilt u de kozijnen over kunnen schilderen? Enzovoorts. Bovenal zijn de gebruikte materialen duurzaam en bieden ze weerstand bij inbraakpogingen. 

Meer informatie over kozijnbouw in Groningen

Bent u benieuwd welke hulp wij kunnen bieden bij kozijnbouw in Groningen voor uw woning? Neem contact met ons op! We adviseren u graag persoonlijk. Ook wanneer u uw bestaande kozijnen wilt laten onderhouden, kunt u bij ons terecht. Wij helpen u de oude verflaag te verwijderen en het kozijn de authentieke uitstraling terug te geven. Niet alleen staat dit beter, ook gaat het houtrot tegen! Hoe kunnen onze vakmensen u van dienst zijn?